Tampere-tärpit kisaturisteille ja kiekkofaneille

Kiekkofaneja Pispalanharjulla

Oletko vierailemassa Tampereella 2022 Jääkiekon MM-kisojen aikaan tai etsitkö puuhaa pelien välipäivien ajaksi? Nappaa tästä jutusta vinkit, joiden avulla pääset sukeltamaan tamperelaiseen kiekkohuumaan.

Pelit ja herkut Keskustorin kesäkeitaalla

Kesäkeidas on 11 ravintolan herkkuja tarjoileva ulkoilmaolohuone Tampereen ydinkeskustassa, jossa jääkiekon MM-kisat ovat vahvasti läsnä. Istahda terassille, tutustu tamperelaisravintolojen tarjontaan ja katso Tampereella pelattavat pelit isolta screeniltä. Lisätiedot ja aukioloajat kesakeidas.tampere.fi.

Koko perheen aktiviteettialue

Pääsymaksuton ja kaikille avoin Kiekon koti -aktiviteettialue on avoinna jääkiekon MM-kisojen ajan. Tule kokeilemaan erilaisia kiekkoaiheisia aktiviteetteja kuten askartelua, kasvomaalausta, kiekon laukaisua ja kilpailuja. Aktiviteettialueella esitetään myös Tampereella pelattavat MM-jääkiekkopelit. Alue sijaitsee aivan Keskustorin läheisyydessä, Keskustorin kesäkeitaan ja Frenckellin aukion välissä. Lisätiedot ja aukioloajat kiekonkoti.fi.

Ps. Tappara tuo aktiviteettialueelle tiistaina 24.5. noin klo 16.30 Poika-pokaalin. Tule ottamaan pokaalin kanssa kuva ja jaa kuvasi sosiaalisessa mediassa hashtageilla #KiekonKoti ja #TampereHomeOfHockey.

Karnevalistinen kisakatu

Rautatieasemalta pääpelipaikalle Nokia Arenalle kulkeva Tuomiokirkonkatu toimii Tampereella virallisena kisakatuna. Kisakadulla karnevaalitunnelmaa tarjoillaan värikkäillä katumaalauksilla ja koristeilla. Myös tanssiryhmä ShowDem Dancing nostattaa kisakadun tunnelmaa. Löydät esitysten aikataulun täältä.

Välipäivien vinkit

Keskiviikko 25.5. ja perjantai 27.5. ovat Tampereella pelattavien pelien välipäiviä. Myös kisafanien kannattaa rentoutua Tampere-maisemissa, jotta energiaa riittää viimeisiin kannustuksiin. Nauti idyllisistä Tampere-maisemista, käy saunassa tai tutustu vaikka Tampereen kiekkohistoriaan.

Hyppää kisojen aikaan liikennöivän maksuttoman katujunan kyytiin ja koe Tampere tunnissa. Katso katujunan pysähdyspaikat ja lähdöt kiekonkoti.fi.

Jos haluat junassa istumisen sijaan kävellä kuvauskohteisiin, onnistuu sekin helposti. Tampereen kuvauksellisimmat kohteet löytyvät nimittäin kaikki kävelymatkan päässä keskustasta. Pyynikinharju, Ranta-Tampella ja Finlaysonin alue sekä lukuisat näköalapaikat ovat oivallisia rentoutumis- ja kuvauspaikkoja. Lue kuvauskohteista lisää kiekonkoti.fi.

Parhaiten pääset rentoutumaan missäpä muualla kuin saunassa. Täältä pääset Visit Tampereen kokoamaan listaukseen Tampereen alueen saunoista.

Suomen jääkiekkomuseon Kiakkoraitilla pääset puolestaan tutustumaan tamperelaisen kiekkohistorian kiinnostavimpiin käänteisiin. Lue lisää kiekonkoti.fi.

Tutustu myös muihin kisakävijän elämyksiin ja tärppeihin Visit Tampereen sivuilla.

Kurkista Kiekon koti -tapahtumakalenteriin, josta löytyy ympäri Tamperetta järjestettäviä kiekkoteemaisia oheistapahtumia.

Muista myös hyödyntää Tampere tunnetuksi -passista löytyvät kisojen aikaiset tarjoukset. Saat passin käyttöön lataamalla maksuttoman Tampere.Finland-sovelluksen Googlen Play Storesta ja Applen App Storesta:

Lataa Tampere.Finland -sovellus Google Play Storesta
Lataa Tampere.Finland -sovellus Applen App Storesta