Kulje kestävästi kiekon kodissa – MM-ottelulippu sisältää joukkoliikenteen matkaoikeuden

Henkilö heiluttaa Suomen lippua pelipaita yllään ratikan vieressä.

Hyödynnä 2023 Jääkiekon MM-kisojen ottelulippuasi, kun matkustat ratikalla, bussilla tai Nysse-alueen junilla. Tiesitkö, että kiekon kodista löytyy myös näppäriä kaupunkipyöriä yli sadalta asemalla ympäri Tamperetta?

Kulje kätevästi bussilla, ratikalla tai lähijunalla

Bussit ja raideliikenne toimivat erinomaisesti niin Tampereen sisäisesti kuin lähikuntiinkin. MM-jääkiekon otteluiden lippu toimii samalla Nysse-lippuna ja sisältää matkaoikeuden Tampereen seudun joukkoliikenteessä. Hurauta siis julkisilla kaupunkiin tai kaupungissa pelikatsomoihin!

Matkaoikeus on voimassa lipun voimassaolopäivänä alkaen klo 06 päättyen seuraavaan yöhön klo 04, erillistä yölisää ei peritä. Kun ottelulipun matkustusoikeus ei ole voimassa, Nysse-matkat maksetaan joko matkakortilla, lähimaksulla, Nysse Mobiili -sovelluksella tai ennakkokertalipulla.

Ottelulippu on voimassa kaikilla Nysse-alueen vyöhykkeillä. Matkaoikeus on vahvistettava jokaisella matkalla.

Tampereella kaupunkipyöräillään

Tampereen parhaat paikat kannattaa ottaa haltuun näppärillä kaupunkipyörillä. Tampereen kaupunkipyöriä löytyy jopa 110 asemalta ja niiden käyttöaika on 60 minuuttia kerrallaan. Kaupunkipyörän saat käyttöösi, kun lataat puhelimeesi Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, rekisteröidyt kaupunkipyörien käyttäjäksi ja suoritat maksun pyörän käytöstä.

Ajantasainen tieto kaupunkipyöräasemista on saatavilla Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksessa ja Nyssen reittioppaassa.

Nysse.fi / 2023 Jääkiekon MM-kisat

Nysse.fi / Kaupunkipyörät

Kolme henkilöä ajaa kaupunkipyörillään Tampereen pelipaidat yllään.

Kuva: Tampereen kaupunki