Tampere rekrytoi 18 nuorta aikuista vastuullisuusagenteiksi

Tampereen kaupunki palkkaa jälleen tänä kesänä vastuullisuusagentteja keskusta-alueen siistimisen tehtäviin. Paikat sopivat 18 vuotta täyttäneille tamperelaisille.

Tampereen kaupunki palkkaa jälleen nuoria aikuisia vastuullisuusagenteiksi pitämään huolta keskustan siisteydestä kesän aikana. Työtehtävät sisältävät paitsi roskien keräämistä myös siisteyteen liittyvien havaintojen tekemistä ja raportointia, siisteyskampanjointia ja kaupunkilaisten kannustamista vastuulliseen ympäristön siisteydestä huolehtimiseen.

Työtä tehdään pienissä ryhmissä tai pareina keskustan alueella kaduilla, toreilla, puistoissa ja tapahtumissa. Näin vastuullisuusagentit pääsevät aistimaan kaduilla muun muassa jääkiekon MM-kisatunnelmaa toukokuussa. Ensimmäinen vastuullisuusagenttiryhmä aloittaa työt jo 9.5. Vastuullisuusagentteja palkataan myös kesä- ja heinäkuulle. Työaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo 10-16.

Työpaikat ovat auki kesätyösivustolla Tiitus-järjestelmässä. Työhön hakeutuvilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä ja vastuullista asennetta oman kotikaupungin siisteyttä kohtaan. Haastatteluun kutsuttavat saavat tiedon puhelimitse hakuajan päättymisen jälkeen.

Vastuullisuusagentti-rekry heinäkuu
Vastuullisuusagentti-rekry toukokuu
Vastuullisuusagentti-rekry kesäkuu

Lisätietoja

Työllisyys- ja kasvupalvelut, Ohjaamo
Tiimiesimies
Ilkka Peltomaa
puhelin 044 431 4522
sähköposti ilkka.peltomaa@tampere.fi

Uutinen julkaistu alunperin Tampere.fi:ssä 4.4.2022 kaupungin tiedotteena.