Tampere rakentaa yhteisölliset kaikkien kaupunkilaisten MM-kisat – kevään haastekampanjat käynnistyvät

Kuvan päällä reksti Making Miracles

Tampere isännöi miesten jääkiekon MM-turnausta pääpelipaikkana ensimmäisen kerran 57 vuoteen, kun 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan 13.–29. toukokuuta Tampereella ja Helsingissä.

Tampereen kaupunki haluaa juhlistaa jääkiekon kotiinpaluuta MM-tasolla rakentamalla yhteisölliset kaikkien kaupunkilaisten kisat.

Kaupungin tuottama Kiekon koti -teema näkyy katukuvassa koko kevään ja MM-kisojen ajan, ja kansanjuhlaa vietetään Frenckellin aukiolla kisojen aattona 11. toukokuuta.

Lisäksi kaupungin eri palvelut ovat mukana rakentamassa yhteisöllisyyttä ja jakamassa MM-kisailoa useille eri ryhmille.

Koululaiset, nuoret, sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaat ja ikääntyneet kuntalaiset ovat voineet talven ja kevään aikana voittaa MM-lippuja erilaisten haasteiden kautta. Erikseen määritellyt ryhmät saavat kaupungin eri palveluiden ja ohjelmien kautta yhteensä 6700 MM-kisalippua.

– Haluamme mahdollistaa tämän unohtumattoman elämyksen mahdollisimman monelle kaupunkilaiselle. Historialliset MM-kisat ovat koko kaupungin tapahtuma, toteaa Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Esimerkiksi koululuokat ovat voineet kuvien ja videoiden kautta kertoa luokkansa liikkumiseen ja lukemiseen liittyvästä toiminnasta, ja voittaa sitä kautta MM-lippuja koko luokalle. Lippuja jaetaan myös muun muassa perhetukikeskusten ja nuorisokeskusten kautta sekä lähitorien asiakkaille.

Viimeiset MM-haastekampanjat käynnistyvät maalis-huhtikuun aikana kaupungin eri palveluissa.

-Kannustamme seuraamaan kaupungin eri palveluiden nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia tulevien viikkojen aikana haasteisiin osallistumiseksi. Haluamme jakaa kisailoa mahdollisimman monelle ja tehdä näistä kaikkien tamperelaisten yhteiset kisat, sanoo Tampereen kaupungilla jääkiekon MM-kisoja koordinoiva tapahtumatuottaja Matilda Salminen.

Näillä sivuilla ja sosiaalisen median kanavilla kerrotaan tulevien viikkojen aikana MM-lippuihin liittyvistä haasteista:

Jääkiekon MM-kisat palaavat toukokuussa takaisin suomalaisen jääkiekon syntysijoille, kun Tampere toimii miesten MM-turnauksen pääpelipaikkana ensimmäistä kertaa 57 vuoteen. 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan 13.–29. toukokuuta Tampereella ja Helsingissä, mutta välierävaiheesta eteenpäin pelataan vain Tampereella.

Miesten jääkiekon MM-kisat pelataan 13.–29. toukokuuta Tampereella ja Helsingissä. Tampere toimii miesten MM-

Tampere isännöi miesten jääkiekon MM-turnausta pääpelipaikkana ensimmäisen kerran 57 vuoteen, kun 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan 13.–29. toukokuuta Tampereella ja Helsingissä.

Lisätietoja:

Tapahtumatuottaja

Matilda Salminen

Tampereen kaupunki

040 586 6453