NHL Hockey Day -ilmaistapahtuma tuo kiekkohuuman Sorsapuistoon 17.3.–18.3.

Koko perheen kiekkojuhla NHL Hockey Day saapuu Tampereen Sorsapuistoon 17.–18. maaliskuuta. Kaksipäiväinen ilmaistapahtuma kokoaa yhteen kaikenikäiset kiekkofanit ja jääkiekkoyhteisöjen jäsenet. Tapahtumassa nähdään mm. kiekkolegendoja, somevaikuttajia ja live-esityksiä. Tapahtuma huipentuu lauantai-iltana katselujuhliin, jossa seurataan Colorado Avalanchen ja Detroit Red Wingsin välistä runkosarjaottelua.

Tapahtuma-alue on auki molempina päivinä kello 10–23. Perjantaina ohjelmassa on mm. yleisöluistelua, kilpailuja, lukuisia aktiviteettipisteitä sekä jäädisco. Alkuillasta tapahtumateltan täyttää Gaming Night -peli-ilta, jossa tunnetut some- ja urheilutähdet ottavat toisistaan mittaa. Myös yleisö pääsee haastamaan omia suosikkejaan lavalle. Illan kruunaa artistivieras Pihlaja.  

Lauantaina päivä käynnistetään junioriturnauksella. Yleisölle on luvassa mm. luistelua, kilpailuja, jääkiekkoaktiviteetteja ja sirkusesityksiä. Paikalla nähdään myös mm. Stanley Cup ja Selke Trophy sekä suomalaisen jääkiekon merkittävimmät palkinnot, kuten vuosien 1995 ja 2022 mestaruuspalkinnot sekä SM Liigan Kanada-malja. Yleisöllä on mahdollisuus kuvauttaa itsensä palkintojen kanssa. 

Kello 14.30 alkaa Pond Hockey -ottelu, jossa on mukana suomalaisia Stanley Cup -voittajia sekä paikallisia jääkiekkolegendoja. NHL alumni -joukkueessa pelaavat mm. Jari Kurri, Reijo Ruotsalainen, Pekka Rinne, Jere Lehtinen sekä Teppo Numminen. Tampereen Legenda -joukkuetta edustavat mm. Janne Ojanen, Lasse Oksanen, Tuukka Mäntylä, Jarkko Varvio ja Vesa Toskala. Naiskiekkolegendoista mukana nähdään Anne Haanpää sekä Marianne Ihalainen

Tapahtuma huipentuu lauantai-iltana katselujuhliin, jossa seurataan Colorado Avalanchen ja Detroit Red Wingsin välistä runkosarjaottelua. Hockey Day:n mahdollistavat yhteistyössä NHL, Viaplay Group, Suomen Jääkiekkoliitto, Tampereen kaupunki ja useat paikalliset organisaatiot.    

Lisätietoja

Saara Saarteinen

Puhelin:

040 801 6222

Annina Rajahuhta

Kuvat: NHL