Miracleo-maskotti kutsuu 2022 Jääkiekon MM-kisoihin Tampereelle

Miracleo-maskotti.

Miesten jääkiekon MM-kisat pelataan 13.−29. toukokuuta 2022 Tampereella ja Helsingissä. Tampereella ottelut pelataan uudella Nokia Arenalla, joka sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Tampereella pelattaviin otteluihin lippuarvonta etuosto-oikeuskierroksineen on päättynyt ja lippuja Tampereen otteluihin on tällä hetkellä saatavilla vielä jonkin verran. Odotettavissa on, että lisää lippuja vapautuu vielä myyntiin, kun tapahtumarakenteet, kuten studiot, sekä kansainväliset kiintiöt vahvistuvat.

Kisatunnelmaan pääsee myös virallisilla Fan Zoneilla. Tampereella Fan Zone on heti rautatieaseman vieressä. Kisatunnelmaan pääsee suoraan raiteelta yksi. Alueelle tulee telttoja, joissa voi vaikkapa katsella Suomen pelejä, ellei onnistunut saamaan lippua otteluun.

Tampereella ja Helsingissä pelattavien kisojen kisamaskottina toimii Miracleo-leijona, jonka väritys on kisojen ”Making Miracles” teeman mukaan revontulista. Miracleo tulee luomaan tunnelmaa areenoille, Fan Zoneille ja erilaisiin tempauksiin ennen kisoja ja kisojen aikana.

Kisavieraille tarjotaan kisojen aikana elämyksiä areenoiden lisäksi myös virallisilla Fan Zoneilla sekä eri puolilla kaupunkia.  Näin kaikki tamperelaiset ja muualta Suomesta sekä kansainvälisesti saapuvat vieraat pääsevät kisatunnelmaan myös ottelutapahtumien ulkopuolella. Fan Zoneille tulee erilaisia aktiviteetteja pelien katseluista esiintyjiin, haastatteluihin, maskotin vierailuihin ja kisainfoon. Fan Zone -ohjelmat julkistetaan huhtikuussa.

– Odotamme MM-kisoja ja niiden järjestämistä jo innolla. Uusi areenamme ja Fan Zonet ovat aivan kaupungin sydämessä, joten niihin on helppo tulla. Toivotamme kaikki tervetulleiksi nauttimaan jääkiekosta, upouudesta areenastamme, Fan Zonesta ja Tampereen muista monipuolisista nähtävyyksistä, sanoo Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Lippuja tulee vielä myyntiin – liput kannattaa ostaa virallisista kanavista

Osaan MM-otteluista ei tällä hetkellä ole lippuja saatavilla, mutta 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen lupaa, ettei toivoa kannata menettää myöskään tällä hetkellä loppuun varattujen pelien osalta. Lippuja haluavien kannattaa seurata kisakanavia, joissa ilmoitetaan vielä myyntiin tulevista lipuista.

Miesten jääkiekon MM-kisoissa oli käytössä lippuarvonta ensimmäistä kertaa. Lippuarvonta toimi pääsääntöisesti hyvin.

– Lippuarvonta sujui lähes ongelmitta. Jonkin verran olemme kuitenkin saaneet kysymyksiä muista kuin virallisten kanavien kautta ostetuista lipuista. Kisaorganisaation suositus onkin ostaa liput virallisista lipunmyyntikanavista, jolloin lippu on varmasti aito ja halliin pääsee. Virallisia kanavia ostettujen lippujen kautta saa myös infopaketin lähempänä kisoja sekä varmistuu siitä, että jos lipun hinta jostain syystä jouduttaisiin palauttamaan, palautus tulee oikealle henkilölle. Meillä ei ole mahdollisuuksia varmistaa näitä asioita muuten kuin virallisten kanavien kautta ostettujen lippujen osalta, Heikki Hietanen kertoo.

IIHF – 2022 Jääkiekon MM-kisat

Lisätiedot

Tapahtumajohtaja
Perttu Pesä
p. 050 587 6200
sähköposti Perttu.Pesa@tampere.fi