Kiekko putoaa jäähän 50 päivän päästä – seuraa kiekon kodin kisatunnelmia somessa

Kaksi jääkiekkoilijaa Näsijärven jäällä.

Tampere isännöi miesten jääkiekon MM-kisoja Latvian pääkaupunki Riian kanssa 12.–28. toukokuuta. Jotta viimeiset 50 päivää kuluisivat joutuisasti, jaamme kevään aikana Kiekon kodin tunnelmia ja jääkiekkohuumaa sosiaalisessa mediassa. Tee lähempää tuttavuutta Kiekon kodin kanssa ja seuraa Tampereen kaupungin kanavia!

Kisojen aikaisten tunnelmien lisäksi julkaisemme somessa Kiekon koti -videosarjaa. Videoissa esiintyy asioita ja henkilöitä, jotka tekevät Tampereesta loistavan jääkiekkokaupungin ja Kiekon kodin. Seuraa Tampereen kaupungin somekanavia Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa ja ole mukana kiekkohuumassa.

Kiekon koti -sarjan ensimmäisessä osassa Tampereen kaupungin liikuntapaikkojen hoitaja Jukka Pohjola kertoo työstään Suomen ensimmäisellä tekojääradalla, Koulukadun kentällä. Tiesitkö, että jääkiekkokansan sanavarastoa värittävä ”ylämummo” on peräisin Koulukadulta?


Katso video Facebookissa

Iskikö kiekkoikävä? Helpota odotusta näillä vinkeillä!

Enää 50 päivää ja Tampere täyttyy taas mukaansatempaavasta kiekkohuumasta. Jos odotus tuntuu pitkältä, lievitä kiekkoikävää näillä vinkeillä:

  • Tutustu Tampereen pitkään kiekkohistoriaan ja -perinteisiin Suomen Jääkiekkomuseossa Vapriikissa. Näyttely tarjoaa kattauksen kiekkoilumme huippuhetkiä 1930-luvun hapuilevasta alusta aina tämän päivän menestykseen.
  • Meneillään olevaa SM-liigan tamperelaisjoukkueiden kotiotteluita kannattaa käydä katsomassa. Viime kaudella Tappara voitti Suomen mestaruuden ja Ilves pronssia.
  • Ota seurantaan Tampereen kaupungin kisasivu kiekonkoti.fi, niin pysyt kärryillä siitä, mitä kiekkokaupungissa tapahtuu MM-kisojen aikaan.
  • Jaa kisatunnelmia omissa somekanavissasi Kiekon koti -tunnuksilla #KiekonKoti ja #TampereHomeOfHockey.