Iso joukko vapaaehtoisia mukana 2022 Jääkiekon MM-kilpailujen toteutuksessa

Kiekon koti

2022 Jääkiekon MM-kilpailujen järjestelyt ovat kiivaimmillaan käynnissä, sillä kilpailut alkavat perjantaina 13.5. Kilpailut järjestää Kansainvälinen jääkiekkoliitto ja Tampere toimii kisojen isäntäkaupunkina. Tapahtumaa toteuttaa MM-organisaation lisäksi suuri joukko vapaaehtoisia.

Järjestämisessä on ollut mukana useampia tahoja, kuten Tampereen kaupunki, Kansainvälinen Jääkiekkoliitto sekä Suomen Jääkiekkoliitto. Tapahtumaa on järjestelty myös vapaaehtoisvoimin.

Tampereen kaupungin tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen sekä tapahtumatuottaja Matilda Salminen ovat olleet kevään aikana mukana kouluttamassa yhteensä 750 vapaaehtoista, jotka toimivat Tampereella 2022 Jääkiekon MM-kilpailuissa erilaisissa rooleissa. Vapaaehtoistehtäviin kuuluu mm. ottelutapahtumaan, lipunmyyntiin, turvallisuuteen, akkreditointiin, asiakaspalveluun ja virallisten osallistujien kuljetuksiin liittyviä tehtäviä.

Tampereen kaupunki.

Tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen ja tapahtumatuottaja Matilda Salminen kiittävät vapaaehtoisia.

– Vapaaehtoiset tekevät arvokasta työtä, joka näkyy monipuolisesti kisojen aikana. On mielettömän hienoa, että niin moni on lähtenyt vapaaehtoiseksi ja haluaa tehdä kaikkien aikojen kisoja yhdessä. Sydämellinen kiitos kaikille vapaaehtoistyötätekeville!, sanoo Tampereen kaupungin tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen.

Kiitoksena vapaaehtoistyöstä Tampereen kaupunki tarjoaa kisoihin akreditoituneille vapaaehtoisille maksuttoman joukkoliikenteen ja pääsyn kaupungin museoihin sekä liikuntakohteisiin kisojen ajan.