Iso joukko vapaaehtoisia mukana 2022 Jääkiekon MM-kilpailujen toteutuksessa

Kiekon koti

Jääkiekon MM-kilpailujen järjestelyt ovat käynnissä kiivaimmillaan, ja kauan odotettu MM-huuma rantautuu Tampereelle perjantaina 13. toukokuuta.

Kisoja on ollut mukan järjestämässä useita eri tahoja, kuten Tampereen kaupunki, Kansainvälinen Jääkiekkoliitto sekä Suomen Jääkiekkoliitto. Tapahtumaa on järjestelty myös vapaaehtoisvoimin.

Tampereen kaupungin tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen sekä tapahtumatuottaja Matilda Salminen ovat kevään aikana olleet mukana kouluttamassa yhteensä 750 vapaaehtoista, jotka toimivat MM-kilpailuissa erilaisissa rooleissa. Vapaaehtoiset työskentelevät muun muassa ottelutapahtumaan, lipunmyyntiin, turvallisuuteen, akkreditointiin, asiakaspalveluun ja virallisten osallistujien kuljetuksiin liittyvissä tehtävissä.

– On hienoa, että niin moni on lähtenyt vapaaehtoiseksi ja haluaa tehdä kaikkien aikojen kisoja yhdessä. Sydämellinen kiitos kaikille vapaaehtoisille!, Tampereen kaupungin tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen sanoo.

Kiitoksena vapaaehtoistyöstä Tampereen kaupunki tarjoaa kisoihin akreditoituneille vapaaehtoisille maksuttoman joukkoliikenteen ja pääsyn kaupungin museoihin sekä liikuntakohteisiin kisojen ajan.

Tampereen kaupunki.

Tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen ja tapahtumatuottaja Matilda Salminen kiittävät vapaaehtoisia.