Ilmoita oheisohjelmasi Kiekon koti -kalenteriin

Neljä ihmistä pelaamassa jääkiekkoa Näsijärven jäällä. Taustalla Näsinneula.

Tiesitkö, että Suomen ensimmäinen virallinen jääkiekko-ottelu pelattiin Tampereella Pyhäjärvenjäällä vuonna 1928 ja että Suomen ensimmäisen jäähalli valmistui Hakametsään vuonna 1965, jolloin Tampere isännöi ensimmäisiä Suomessa järjestettyjä Jääkiekon MM-kisoja? Suomessa jääkiekon synnyinsijat ovat Tampereella – ei siis ihme, että jääkiekko on meillä DNA:ssa.

Kiekko palaa toukokuussa kotiin, kun Tampere isännöi miesten MM-turnausta pääpelipaikkana ensimmäistä kertaa 57 vuoteen. Tampereen kaupunki kannustaa koko kaupunkiyhteisöä toivottamaan kiekko tervetulleeksi kotiin – näin sinä voit osallistua:

1) Tilaa painovalmiit somistemateriaalit ja somista liiketilasi tai yhteisösi toimitilat vaikkapa lippuviirein, lasinalusin tai julistein:

2) Järjestä kisojen ajaksi oheisohjelmaa ja ilmoita ohjelmasta Kiekon koti -tapahtumakalenteriin.

Ohjelman ilmoittaminen Kiekon koti -kalenteriin on helppoa:

  • Kirjaudu sisään Pirkanmaa Eventsiin / Luo itsellesi maksuton käyttäjätunnus.
  • Valitse yläpalkista ”lisää uusi” ja ”tapahtuma”.
  • Syötä tapahtumasi tiedot.
  • Valitse Kattotapahtuma-kohdasta ruutu: ”Tällä tapahtumalla on kattotapahtuma” ja hae hakukentän valikosta kattotapahtumaksi Kiekon koti -oheistapahtumat. Huom! Mikäli tämä valinta jää tekemättä, ei tapahtuma tallennu Kiekon koti -ohjelmistokokonaisuuden alle.
  • Julkaise tapahtumasi.

Tehdään kaikkien aikojen kisat yhdessä! Jaa omat kisatunnelmasi ja valmistelun fiilikset sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #KiekonKoti ja #TampereHomeOfHockey.